Adrien Brody tar jobb som kurir

Efter att Adrien Brody spelat in The Pianist, och vunnit en Oscar för sin rolltolkning, så var det kanske många som förväntade sig flera dramor från den killen. ? andra sidan kan man se hans genombrott i Pianisten och Oscarn som följde som ett utmärkt tillfälle att testa annat.

Brody har efter Pianisten gjort science fiction, jätteapor, en Wes Anderson-film och italiensk skräck. Nu är det dags för en fullvärdig actionrulle.

Adrien Brody har skrivit på för att spela huvudrollen i The Courier. Där spelar han en kurir som har ett uppdrag i att lämna en portfölj till en man i den undre världen. En man som visar sig vara svår att hitta; speciellt som både den undre världen och polisen har intresse av denne kurir.

Russell Mulcahy kommer att regissera. En varningens flagg kanske hissas nu när du läser hans namn. Skulle du läsa hans CV så skulle du se filmer som Resident Evil: Extinction, The Scorpion King 2: Rise of a Warrior, The Curse of King Tut’s Tomb och en hel hög med andra tv-filmer. Men icke att förglömma: Den gode Mulcahy gjorde 1986 Highlander.

Mulcahy får sällskap av manusförfattarna Michael Brandt och Derek Haas; två personer som tidigare har arbetat med Wanted (oväntat underhållande) 3:10 to Yuma. Så du kan nog sätta en slant på att det blir actionfyllt.

Filminspelningen startar i januari i Las Vegas och Louisiana.

Så; är Adrien Brody vår nya actionstjärna? Eller skulle du lämna actionjobbet till någon annan?

2 reaktion på “Adrien Brody tar jobb som kurir

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>