Troy Duffy gör comeback med Boondock Saints 2

1997 gick Troy Duffys dröm i uppfyllelse; han hade sålt sitt manus till Boondock Saints till Miramax och hade kontrakt för att regissera filmen med en budget på 15 miljoner dollar. Kontraktet innehöll inte bara det, utan det lite smått osannolika som att Duffys band fick skivkontrakt, skulle göra soundtrack till filmen och att Miramax köpte baren som Duffy jobbade i för att han skulle fortsätta driva den. Ett kontrakt, som så klart, föll i bitar.

När det kommer till filmen så visade det sig dock att Troy Duffy var egocentrisk, svår att arbeta med och lyckades göra sig ovän med de flesta på vägen. Om hans uppgång och fall finns dokumentären Overnight som berättar vad som egentligen hände.

?ven om det mesta runt Boondock Saints var katastrof så lyckades filmen bli gjord och blev lite av en kulthit på dvd. Nu har inspelningen av Boondock Saints 2: All Saints Day pågått i runt en vecka och nu är frågan om denna film blir Troy Duffys comeback.

Inspelningen i Toronto har starta och Sean Patrick Flanery, Norman Reedus och Billy Connolly repriserar sina roller.

En video från inspelningen:

Exakt vad som utspelade sig under skapandet av den första filmen är för mycket för ett blogginlägg.

7 reaktion på “Troy Duffy gör comeback med Boondock Saints 2

  1. En uppföljare var ju på väg även tidigare som jag förstod det, låg uppe på imdb och allt, men sket sig (säkert pga Duffy). Trevligt att se att den äntligen är på gång på riktigt och det är bara att hålla tummarna för att den lever upp till föregångaren

  2. Rekommenderar den nämnda dokumentären.. Riktigt bra! Har sett den två gånger och det är en utmärkt studie hur en man kan tro att han är gud själv och beter sig därefter. Eller gud? Kaxig gud. Sen så tar Karma över och allt raseras. Sjukt bra! :)

  3. Pingback: Boondock saints 2 « Fredrik och Andreas -08 i 08

  4. Pingback: In Nomeni Patri Et Fili Spiritus Sancti - r0ck0s blogg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>