Rollbesättningen för 13 får tungt sällskap

Sedan ett par veckor tillbaka fick vi nyheten att Jason Statham, 50 Cent och Mickey Rourke tillsammans med nykomlingen Sam Riley (från Control) alla var klara för 13. Nu har två stycken tungviktare, Ray Winstone och Ray Liotta, kompletterat rollbesättningen.

13 är en remake på den franska filmen 13 Tzameti som 2006 vann det stora jurypriset på independentfestivalen Sundance i USA. Det är originalregissören Géla Babluani som kommer att stå för regin, efter manuset som han själv skrivit.

Trailer till originalet:

2 reaktion på “Rollbesättningen för 13 får tungt sällskap

  1. om där finns en man som kan göra mig homosexuell, så är det jason statham. Men en US-TAP på 13… Ungefär lika nödvändigt som på nikita. Att original-regissören är kvar vid rodret hindrar mig dock inte från att känna viss oro över fiddys medverkan. Samtidigt har vi rourke! Jag är splittrad

  2. Pingback: Recension: 13 Tzameti på Bloggywood

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>