Bloggywood fyller 3 år!

Idag det faktiskt ingen vanlig grå och trist november-dag. Eller jo; det är det. Den lilla skillnaden är att det idag är exakt tre år sedan det första inlägget skrevs på Bloggywood. Hipp hipp! Hurra!

Under årens lopp har det blivit 1830 inlägg och 6599 kommentarer. Sedan januari 2006 har vi serverat 897,822 sidvisningar och varje dag läses vi i snitt av 800 personer via webbläsaren och 300 via RSS.

Nomineringar och annat kul

De tre år som Bloggywood har funnits har du kunnat lyssna till oss i Sveriges Radio; Lillebror recenserade tappert filmer i P3 och vi har producerat ett antal podradio-avsnitt som du kunnat ladda hem och lyssna på. 2007 blev vi nominerade till Svenska Podradiopriset.

?r du sugen så kan du även läsa oss i pappersformat i Sourze Weekend.

Bland det roligaste vi har varit med om, och ett kvitto på att vi gör en bra sajt, är att Bloggywood blivit nominerad till ?rets Nättidskrift 2007 och 2008. Två år i rad!

    Populäraste inläggen genom tiderna:

  1. De 20 coolaste bilarna i filmvärlden
  2. De 10 bästa High School-filmerna
  3. De 30 bästa filmerna 2007
  4. Cannes: Southland förvirrar, Shortbus chockar
  5. Astoria Cinemas går i konkurs

I och med detta inlägg så passar det alldeles utmärkt att komma med ris och/eller ros. Vad tycker Du är våra styrkor och svagheter? Vad vill du läsa mera om osv. Skriv en kommentar eller skicka ett mejl.

7 reaktion på “Bloggywood fyller 3 år!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>