Se Stellan skymta förbi i teasern till ?nglar & Demoner

En teaser till ?nglar & Demoner finns nu att besöka hos Apple. Stellan Skarsgård skymtar förbi, och ett brännjärn, vilket var en nyhet för mig. Var jag den siste som fick reda på att han var med? Eller visar detta hur peppad jag egentligen jag är för denna film?

Se teasern hos Apple

5 reaktion på “Se Stellan skymta förbi i teasern till ?nglar & Demoner

  1. Liter roligt är att Stellan är med i de senaste avsnitten av Entourage och spela tysk-demon-regissör. Det hela är väldigt komiskt.

  2. Jason Patric är även med och spelar sig själv. Gör det med en jävla skön självdistans. Nästan lika roligt som när Eric Roberts var med och sålde svamp till grabbarna.

  3. Tillbaka till trailern. Lyckas Ron Howard få filmen i närheten av den känslan man få när man kör trailern med bra volym hemma, så kan han kanske lyckas. Tyvärr tror jag ju inte på detta själv. Då jag inte sett någon bra film han gjort sen Apollo 13. Har inte sett A Beautiful Mind, ska tilläggas.

  4. Tror den nya Dan Brown filmatisering kommer va battre och mer fartfylld an den forra. En annan svensk, Jonas Fisch, kommer ocksa dyka upp i filmen har jag hort

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>