Baz Luhrmann ändrar slutet på Australia

The Guardian rapporterar att Baz Luhrmann ändrar slutet på sin Australia efter diskussioner med filmbolaget 20th Century Fox.

Tydligen ska cheferna vara missnöjda med det tragiska slutet och vill att den ska sluta… lite mindre tragiskt kanske? Testvisningar har visat att publiken har varit negativa till slutet. /Film skriver att Baz Luhrmann har final cut på filmen , vilket betyder att han kan klippa den som han vill, men spekulerar i att filmbolaget kan ha hotat med annat för att få sin vilja igenom. T ex snåla med marknadsföring eller liknande.

Det verkar osannolikt att de skulle hota med något liknande. Det känns som om Australia har sina starka kort med bland annat Baz, som regisserat omåttligt populära Moulin Rouge, med ett perioddrama där Nicole Kidman och Hugh Jackman medverkar. Sedan räcker det med att titta på trailern för att det ska vattnas i munnen.

Australia har svensk biopremiär den 25:e december.

2 reaktion på “Baz Luhrmann ändrar slutet på Australia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>