Star Trek-trailer på måndag!

Live long and prosper! Dags att ställa klockan; eller egentligen inte, du får hjälp av en nedräknare. Trailern till Star Trek kommer att visas framför Quantum of Solace i staterna med början på fredag. Men den kommer också att ha premiär på nätet på den officiella hemsidan för Star Trek om sex dagar (och 20 minuter).

Det vill säga. På måndag klockan 19.00, svensk tid, kan du se trailern i HD på den officiella sajten. ?r du nyfiken innan det så kan du nog räkna med en bootleggad variant från biograferna under helgen.

Följ nedräkningen här och kolla på den första teasertrailern

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>