Trailertips: The Wrestler

Jag har mestadels läst om Darren Aronofskys The Wrestler, sett lite bilder och läst lite till. Filmen vann Guldlejonet under Venedigs filmfestival och anses vara återuppståndelsen av Mickey Rourke.

Och jag tivlar inte en sekund efter att ha sett trailern. Jag må vara extra känslig idag, men det blev fuktigt i ögonvrån bara genom att titta på trailern. Premiär i USA på ett begränsat antal biografer i slutet av året och stor spridning i januari. Svenska datum verkar vara svårhittade.

Ta en titt på trailern hos Apple (HD-kvalitét är det enda rätta)

Ps. Tack Niklas för tipset!

3 reaktion på “Trailertips: The Wrestler

  1. Har faktist själv haft rätt dålig koll på denna film, förutom det jag läst här på Bloggywood. Men den trailer tyckte jag höjde min förhoppningar något oerhört. Och nog allt var jag nära att bli lite fuktig i ögonvrån jag med med. Mickey Rourke och Marisa Tomei verkar vara lysande i sina roller.

  2. Jag har varit på väg att skriva lite om filmen, men det har aldrig blivit av. Mycket att göra nu med jobbet och pluggandet.
    Men jag fick också stora förhoppningar efter att ha sett trailern och även jag fick faktiskt ett fuktigt öga :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>