Heath Ledger och The Dark Knight – For Your Consideration

I branschtidningen Variety syntes nyligen två ”For your Consideration”-annonser som utannonserar att akademimedlemmarna ska begrunda Heath Ledger för bästa manliga biroll och The Dark Knight som bästa film. Se annonserna efter hoppet.

Vad tycker du? Ska Heath och TDK platsa och kanske t o m vinna något på den kommande oscarsgalan.

6 reaktion på “Heath Ledger och The Dark Knight – For Your Consideration

  1. Jag tycker personligen att han ska vinna. Tycker han är suverän i rollen. Finns det några regler om att en avliven inte får vinna eller något liknande? Någon som vet?

  2. ja, han borde få vinnan. Mitt första intryck var att han inte borde få vinna pga av att han är död och man ska ge den till någon leavande men ändrade mig för att det är ju prestationen som bekräftas med en oscar och inte något annat en oscar gör ( eller rättare ska göra ) TDK borde få för bästa Chinemathography, speciall effekt, manlig biroll. musical score.
    Dom tycker jag är säkra kort, men vi får se om det kommer något mer i år om inte så kommer några mer platser.

  3. Heath ska verkligen vinna pris för bästa biroll, men filmen i sig förtjänar inte att ta hem en Oscar för bästa film. my 2 cents

  4. Pingback: Paul McCartney väntar också på The Beatles i iTunes Store ? Sammandragningen ? Popponny!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>