Mahoney gör comeback i Polisskolan 8

Jag vet, jag hade samma reaktion jag med. Gjorde de verkligen sju stycken Polisskolan? Hur som helst så pratade The Sun med Steve Guttenberg och han bekräftade att en åttonde del i serien är på gång. Manus är klart och originaluppsättningen är tillfrågad.

Steve till The Sun:

So far it is really great, everyone from the original movies who is still around will return

Tyvärr är inte Tackleberry ”around” längre. David Graf som spelade Lt. Eugene Tackleberry dog 2001 i en hjärtattack.

Och om du verkligen vill fira helg och skåla med en extra öl ikväll så fortsätter nyheterna kring Guttenberg att rulla in:

Tom Selleck, Ted Danson and I are looking to make another Three Men And A Baby movie. It?s called Three Men and A Bride. The script is pretty much written and we are really keen to get that made. We?re very hopeful.

5 reaktion på “Mahoney gör comeback i Polisskolan 8

  1. Kommer ihåg att jag tyckte Steve Guttenberg bra bra när jag var lite mindre. Men då gillade man filmer som Cocoon, Poliskolan och High Spirits, som jag inte kommer ihåg den svenska titeln på (Titta vi spökar kanske?) Har inte kollat på något av detta på 10-15 år, men antar att man inte gillar så mycket av det längre.

  2. Den lär säkert bli riktigt värdelös. Filmserier som kommer tillbaka efter två sekel (tänk Rocky) brukar ju knappast lysa. Men lite nostalgi lär det väl ge, så visst lär man titta på den.

  3. Kommer förmodligen bli värdelöst. Förhoppningsvis underhållande värdelöst dock.
    ?nnu en Tre Män… har jag dock mindre förhoppning om, där var väl inte ens den första särskilt bra? (inte för att jag vet om man kan kalla ens första Polisskolan för bra, men allt hade den något)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>