Notiser och lite andra tekniska nyheter på Bloggywood

Som en del säkert har märkt så finns det ett litet hjärta i samband med alla inlägg här på Bloggywood. Klickar du på det hjärtat så visar du helt enkelt att du ”diggade” den nyheten. Så mycket mer händer inte förrutom att den visar antalet läsare som diggade just denna nyhet/inlägg. Ibland kanske man inte orkar skriva en kommentar, eller ens ha tid, men man kan alltid klicka på hjärtat.

I framtiden är det möjligt att det kanske kommer en lista över de mest uppskattade inläggen. Men just nu så är det bara en indikator på vad andra tyckte. Något som vi som skriver tycker är kul!

Nu kan du även prenumerera på kommentarer. Skriver du en kommentar till ett inlägg så kan du checka för en ruta om att du vill bli meddelad när någon annan skriver en kommentar till det inlägget. Det är en funktion som vi tidigare hade på Bloggywood, men som föll bort av prioriteringskäl när vi gjorde en uppdatering av utseendet.

En annan nyhet är den du ser under detta inlägg. Det är vad vi kallar för en ”notis”. Det är en kortare nyhet, som länkar vidare till källan. Detta är absolut inte tänkt att ersätta vanliga inlägg på Bloggywood. Verkligen inte! Den är snarare till för att utöka bredden av vår rapportering och ge oss möjlighet att skriva mera. Den är tänkt att snabbt sammanfatta en nyhet, vill man så klickar man på källan för att läsa mera.

Så varför notiser då? Många nyheter har helt enkelt inte tid att rapportera och tycka till om. Oftast skriver vi enbart om de nyheter som vi brinner för, vilket kan ge en liten skev rapportering. Som exempel så kan jag lätt snöa in på Watchmen och superhjältar. Men bara för att vi snöar in på saker så betyder det inte att vi inte heller uppskattar många andra nyheter.

Se notiserna som ett sätt att lättare publicera sådant som vi läser om, men som inte alltid blir ett helt inlägg.

Så här kan en notis se ut:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>