Julkalendern – 7:e december


Från vilken film kommer stillbilden du ser ovan?

Varje dag, vid en slumpmässig tid, så kommer en scen från en film att publiceras på Bloggywood. Den första personen som skriver rätt film bland kommentarerna vinner dagens lucka. Varje dag har vi en ny DVD från Paramount Home Ent.

Tipsa alla du känner om tävlingen! Tävlingens ev. framgång gör att vi kan göra detta flera gånger!


Regler
Du får ställa upp och tävla varje dag. I teorin har du alltså chans att vinna 24 dvd-filmer. Du får endast komma med en gissning per kommentar. Du får gissa flera ggr per lucka, men det måste ha inkommit minst två gissningar (unika IP-nummer och e-postadresser) mellan din första gissning och din andra. Gissar du flera ggr så tar du dina tidigare gissningar ur spel. IP-nummer och e-postadresser är synliga för Bloggywood, så vi ser om det sker fusk.


Bloggywood kommer att kontakta alla vinnare över e-post, så det är viktigt att du skriver in en fungerande e-postadress när du kommenterar.

35 reaktion på “Julkalendern – 7:e december

  1. Asiatisk film borde vara min genré och den ser ju onekligen lite dassigt asiatisk ut i färgerna.

    Känner dock inte igen scenen alls och den enda referens till tandläkare är när det dras ut tänder i Oldboy. Det sker dock inte speciellt professionellt men jag gissar på Oldboy ändå i brist på annat

  2. Jag kan inte säga att jag vet exakt vilken scen det är utan det handlade snarare om ett höftskott och vilka asiatiska filmer jag var rätt säker på att det inte var. Men det var rätt mycket en vild gissning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>