Fables blir tv-serie

ABC har gett grönt ljus till ett pilotavsnitt baserat på den 14-faldigt Eisnerbelönade serien. Stu Zicherman (Elektra) och Raven Metzner (serien Six Degrees) är de som skriver det timmeslånga avsnittet och David Semel är den som regissera.

Beskrivning av första volymen:

?Who Killed Rose Red? In fabletown, where fairy legends live along side regular New yorkers, the question is all anyone can talk about. But only the Big Bad Wolf can actually solve the case – and, along with Rose?s sister Snow White, keep the Fabletown community from coming apart at the seams.??

Jag gillar Fables men är inte så förtjust i vad de inblandade har gjort förut. På Semels meritlista finns inte en enda serie jag har ett gott öga till, bland annat Beverly Hills 90210, Buffy The Vampire Slayer, Dawson?s Creek, Roswell, Angel, American Dreams, House, Heroes, The Cleaner and My Own Worst Enemy.

Hit eller shit?

3 reaktion på “Fables blir tv-serie

  1. Som vanligt när det gäller de flesta amerikanska serier, så är väl det största felet med dem att om den nu lyckas bli populär… Så vill tv-kanalen göra tusen avsnitt av den helst. Istället för att kanske fokusera sig på att göra en riktigt bra serie på Specifikt 1-3 säsonger och kanske max 12 avsnitt per säsong, där alla avsnitt håller hög klass.
    Enda amerikanska serien jag kan tänka på nu som klararade detta är Band of Brothers.
    ?ven om jag följer sjukt många andra serier, och kan ofta bli väldigt road av de flesta avsnitten av t.ex. House och Family guy, som båda är förbi säsong 4.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>