Terminator 5 är på gång

Den där John Connor har det inte lätt han. Ingen rast och ingen ro. Enligt Variety så kommer inte Terminator-serien att avslutas med den fjärde filmen, Terminator Salvation, som nu är under produktion.

Kommer kanske inte som en överraskning för många. Redan när den fjärde filmen utannonserades så var det till om en trilogi med filmer. Men ett ”go” på film nummer fem och sex har alltid hängt på mottagandet av Terminator Salvation.

Nu har den fjärde filmen inte släppts ännu, men produktionsbolaget Halcyon är så nöjda med förhandsbuzzet för Terminator Salvation att de har påbörjat planeringen av en femte film. Och visst har det lilla man fått se sett lite eggande ut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>