?terkomst för den maskerade (lila) hjälten?

I veckan fick vi reda på att ett australienskt produktionsbolag hade säkrat rättigheterna till ??The Phantom Legacy??, en uppföljare till filmen ??The Phantom?? från 1996 där Billy Zane spelade den maskerade hjälten.

Filmen som kom 1996 anses av många vara en kalkon. För att vara helt ärlig så har jag inte sett den sedan jag var 16 år; och då var jag ett stort fan av Fantomen. Kan kalkonfaktorn komma från de lila trikåerna? För i mitt tycke så borde en maskerad hjälte i djungeln vara klädd i blåa trikåer. Ja, det måste vara trikåerna som gjorde det…

Uppföljaren förväntas att få en produktionskostnad på 87 miljoner dollar och kommer fokuseras på relationen mellan fader och son och vad det innebär att vara Fantomen.

Bruce Sherlock som även var producent för den första filmen säger att uppföljaren kommer bli en klar förbättring mot föregångaren:

Den har det som krävs av en blockbuster. Det finns en del överraskningar som kommer att göra Fantomen-fans riktigt uppspelta.

Mjaa. Jag vet inte om jag är så uppspelt. Men varför inte; let the casting rumors begin!

5 reaktion på “?terkomst för den maskerade (lila) hjälten?

  1. Om inte jag minns fel så har det alltid varit lite av ett liv kring vilken färg fantomens trikåer ska ha. Någonting med tryckerier och skit som gjort att det gått mellan blåa och lila sen serien startade.

  2. Exakt. Själv är jag ”uppvuxen” med att tro att han var blå. ?ven om favoriterna ”Fantomen krönikorna”, var i svart vitt. Vilket är att föredra i mitt tycke.

  3. Robert: Ja, något sådant var det nog.

    Men den stora frågan: Funkar en film om en maskerad man i trikåer som bor i djungeln, dricker mjölk och har en fet liten svart man som passuppare? Det är en absurd synopsis och funkar antagligen bäst i gamla seriealbum.

  4. Kanske ska man prova med Bruce Campbell i rollen den här gången. Han gjorde en audition till den första filmen, men rollen gick ju till Billy Zane.

    Med ”Bruce:an” i rollen så kanske blir den bättre…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>