Heath Ledgers död den största filmnyheten

Heath Ledgers död i januari 2008 blev korad som den största filmnyheten under 2008. Detta röstades fram Moviefone.com mellan 17 och 29 december. 3,5 miljoner röstade under den perioden.

Ledger toppade även listan över filmstjärnor som kommer att saknas mest. Ledger fick 56% av rösterna och den under 2008 avlidna Paul Newman fick 20%.

Tonårsvampyrrullen Twilight slog Sex and the City i omröstningen kring årets bästa ”chick flick” och tråkigast har nog Mike Myers vars film The Love Guru ansågs vara den sämsta filmen under 2008.

4 reaktion på “Heath Ledgers död den största filmnyheten

  1. Om man går efter den omröstning som jag nämnde i inlägget så: Ja. ;)

    Jag har dock inte sett den och kan inte uttala mig om dess kvalitet. Peppen har dock varit måttlig med tanke på vad man läst och hört.

    Så du säger alltså att den är asrolig? Någon som vill sätta emot?

  2. ”Tonårsvampyrrullen Twilight slog Sex and the City i omröstningen kring årets bästa ?chick flick??”

    …Det är ju nästan så att det skulle behöva vara 18årsgräns för att rösta i filmlistor. Twilight är en av de absolut sämsta filmerna jag har sett.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>