Bill Nighy väntar på Harry Potter

Ryktena kring de nästkommande Harry Potter-filmerna är i full gång. När rollbesättningen för Harry Potter and the Half-Blood Prince gick igång var en av de mest populära ryktena att Bill Nighy skulle spela en av rollerna. Icke. Filmen spelades in (den har svensk premiär i juli) utan Nighys medverkan.

MTV har pratat med Bill Nighy som skämtade lite om det:

No, I don?t know anything about Harry Potter. I think I am the only remaining English actor not to work in Harry Potter. I?m taking it in stride though. I?ve worked David Yates three times. He never writes. He never calls. He?s lousy.

Bill Nighy fortsatte med:

I think David Yates is one of the most talented directors working today. I?ve worked with him on 3 different projects and they were all very different. He created a world for each one. He?s profoundly gifted. Whatever he wants, I?ll do.

Jag lägger en röst på att Bill Nighy ska medverka, gör du?

5 reaktion på “Bill Nighy väntar på Harry Potter

  1. Jag gillar Nighy. Han är mysig. Han är en av de där snubbarna som jag ser som karaktären han spelar, inte som en skådespelare som spelar en karaktär, om man kan uttrycka sig som så. Det vore roligt om han kunde hänga på i princip vad som helst – men bara om det är en roll som liksom funkar. Eller nåt.

  2. Jag lägger min röst på att Nighy ska medverka i alla framtida produktioner, inte bara av Harry Potter utan all film…inklusive kung-fu och porr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>