Promotiomaterial för A Christmas Carol

Här till höger ser du ett suddigt foto på promotionmaterial för Robert Zemeckis kommande julrull, A Christmas Carol, med Jim Carrey. Filmen produceras av Disney och precis som Zemeckis senaste filmer så animeras den med motion capture och kommer att synas i 3D på biografer i USA.

3D-filmer har vi här i Sverige än så länge haft det sparsmakat av. Har du en chans så försök se U23D som syns på enstaka biografer ute i landet. Det är en upplevelse.

Jim Carrey spelar Ebenezer Scrooge i den klassiska historien, men han gör även karaktärerna Ghost of Christmas Past, the Ghost of Christmas Present och Ghost of Christmas Yet To Come.

I andra roller Colin Firth och Gary Oldman. Att filmen kommer till biograferna till julen kanske inte överraskar?

Men en fråga kvarstår. Borde Zemeckis lägga ned sin motion-capture/3D-filmer, som blivit en trend för honom, och börja med ”vanlig” film igen eller ska han fortsätta på samma spår?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>