Wolverine får glänsande HD-trailer och nyinspelade scener

Niklas tipsade oss om den X-Men Origins: Wolverine-trailer som vi skrev om i mitten av december nu kommit i finfin HD-kvalitét borta hos Apple. Niklas kommentar till december-inlägget gäller fortfarande; OMG OMG OMG.

Regissören Gavin Hood är den som, tillsammans med Hugh Jackman och hans kära karaktär Wolverine, gjort detta projekt intressant.

Det enda som har stört är rykten om kreativa meningsskiljaktligheter mellan regissör och filmbolag. Det gick t o m rykten om att Gavin Hood skulle få sparken från filmen.

Nu meddelar dock filmbolaget att Wolverine ska få nyinspelade scener, för att putsa lite på filmen. Och det blir ingen mindre än Gavin Hood som ska regissera dem. Det byter att den ev. yxan är begravd. Nyinspelningar av scener brukar det oftast vara hysch-hysch kring. Men inte i detta fall. Här bjuds t o m journalister in till filminspelningen. Antagligen för att visa att allt är frid och fröjd. One big happy family.

Går allt enligt plan så borde vi få se filmen i biograferna i maj.

Ta en titt på HD-trailern hos Apple.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>