TCCOBB’s Oscarspush för specialeffekter

Ja jag vet, det har varit en hel del om TCCOBB här på Bloggywood på sistone. Bland annat Fredriks finfina recension.
Och mer ska det bli.

Klickar du här så kan du gå in på The Science Behind The Curious Case of Benjamin Button där de visar de alla hemliga tricks de tog till för att skapa effekterna i filmen.
Sidan är ett showcase för de som röstar inom specialeffektsgrenen till Oscarsgalan. Det är förmodligen saker som kan komma att hamna på dvd:n men för den som inte kan vänta tills dess så är det ju en rolig liten treat.

Men jag tror inte att den är till för oss vanliga dödliga, så den kan nog försvinna fortare än kvickt.

Username: sfx
Password: buttonsbuttons

Uppdatering: Det var nog inte för oss vanliga dödliga. Loginet har slutat att fungera. Användarnamn och lösenord har antaligen bytts ut.

Via Incontention.com

4 reaktion på “TCCOBB’s Oscarspush för specialeffekter

  1. Tack för tipset om sidan, ska bli riktigt intressant att kolla!

    Jag såg Benjamin Button nu ikväll och den var riktigt bra. Brad Pitt var i princip perfekt i huvudrollen. Specialeffekterna och makeup var imponerande och bör åtminstone få en nominering om de inte vinner Oscars-statyetten.

  2. Jag var inne på sidan igår kväll, då fungerade loginet. Antagligen något som inte var menat att komma ut och nu är användarnamn och lösenord utbytta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>