Följ Bloggywood på Twitter!

Det finns flera sätt att följa Bloggywood. Förrutom att besöka oss varje dag (eller flera ggr per dag för den delen) via webbläsaren så kan du prenumerera på vårt RSS-flöde i valfri RSS-läsare. Vill du ha inläggen i din brevlåda så har du vårt nyhetsbrev som levereras varje morgon när det finns nya inlägg.

?r du en Twitter-användare så kan du nu följa Bloggywood även där. Du kommer att bli meddelad av våra nya inlägg och vi kommer även att ha unikt innehåll på vår Twitter. I ren Twitter-anda alltså. Kort recensioner, observationer och tyckande.

Följ Bloggywood på Twitter!

En reaktion på “Följ Bloggywood på Twitter!

  1. Pingback: ?ven Bloggywood finns på Twitter | Pakten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>