Scener vi minns: Blodbadet i Sex & Fury

Sex & Fury är en härlig liten exploitationpärla från Japans glada 70-tal. Reiko Ike spelar en korthaj och ficktjuv som hamnar i luven på japanska maffian. Vår egen Christina Lindberg dyker också upp som europeisk spion.

I den här scenen så försöker maffian döda Reikos karaktär Ocho medan hon tar sig ett bad. Jag vet inte om jag behöver NSFW-varna för det här klippet men det är mycket våld och naket. På det där viset som det bara var på 70-talet.

Enjoy!

8 reaktion på “Scener vi minns: Blodbadet i Sex & Fury

  1. Jag tycker det är intressant med bra kommentarer, som kanske tillför lite. ”Nice ass”-kommentarer tycker jag är helt onödiga. Men det är väl en viss åldersskillnad mellan mig och Filmnörden. Det kommer nog med tiden.

    Nej du, Filmnörden. Du behöver inte basunera ut allt du tänker. Nästa gång räcker det gott och väl att låta ”Nice ass”-kommentaren bara fortsätta vara en tanke. Det räcker.

    /Nicklas F

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>