Punkad av Joaquin Phoenix och Casey Affleck?

Vi minns alla den sköna intervjun med Joaquin Phoenix när han inför en E!-journalist annonserar, något mumlande, att han ska sluta med skådespeleriet och satsa på musiken. Något som kom lite oväntat och stackarn blir utskrattad av journalisten eftersom han är säker på att han skämtar.

Spekulationerna gick heta, det flesta var ganska säkra på att han skämtade. En annan video dök upp från en konsert i Las Vegas, se filmen nedan, med en rappande Phoenix i ett magnifikt skägg. Sedan blev det känt att Casey Affleck, som syns i E!-intervjun med Phoenix, gör en dokumentär om Joaquin och hans hiphopkarriär.

Det är möjligt att det som kommer ut av det här blir nästa heta film på Sundance nästa år. Vad som än kommer av det så kan vi avnjuta Joaquins musik på hans MySpace-sida. Där hittar du tre stycken låtar och turnédatum. Befinner du dig i Chichen Itza i Mexiko den 21 mars så kan du se honom i Solstice Party on the Pyramids. En mumlande Phoenix i (kan inte säga det tillräckligt) magnifikt skägg bland gamla pyramider är antingen på riktigt eller stor humor. Bestäm du.

Joaquin på scen i Las Vegas

Phoenix utannonserar sin pension från skådespeleriet

7 reaktion på “Punkad av Joaquin Phoenix och Casey Affleck?

  1. Joaquin är hur skön som helst. :-)

    Men MySpace-sidan är solklart fejk. Det är någon lustigkurre som har lagt upp den.

  2. När han berättar att han ska satsa musiken i intervjun så får jag verkligen intrycket av Casey efteråt att det verkligen är fejk. Han beter sig på samma sätt som filmerna han meverkar i, skådespelar på något sätt. Svårt att förklara.
    Finns ju dessutom ingen orsak heller att Joaquin Phoenix ska bli så upprörd över att journalisten skrattar lite åt det. Om de själv har lite koll hur det är bland andra skådespelares musikkarriärer.

  3. Afflecks reaktion är väl den som känns minst äkta. Jag har inga större problem att tro på Joaquin. Men det kanske säger något om vem som är bäst skådis av dem båda?

  4. Jag älskar Casey’s kommentar. ”Guess, huh? Yeah. I guess he’s.. I mean he’s putting out an album. He’s putting out an album? Whatdoeshemeanaboutthat? I mean, I mean he’s.. I gotta go now.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>