Monster vs. Aliens – Ska vi börja peppa?

Det är något i den senaste trailern till Dreamworks kommande Monsters vs. Aliens som träffar rätt hos mig. Det kan vara mitt lilla sci-fi-intresse som pingar på det enkla konceptet, humorn och den fyndiga trailern. Ta en titt nedan. Jag diggar också taglinen ”Alien problem? monster solution”. Utmärkt copy där Dreamworks!

Men jag känner en del pepp för denna rulle. Det blir ju inte heller sämre att vi här i Sverige faktiskt kommer att få chansen att se denna i 3D.

Rösterna i den engelsktalande görs av Seth Rogen, Reese Witherspoon, Rainn Wilson, Keifer Sutherland, Stephan Colbert, Will Arnett och Paul Rudd.

Trailer med svenska röster (om du vill festa till det):

3 reaktion på “Monster vs. Aliens – Ska vi börja peppa?

  1. Ser lovande ut det där! Med tanke på att jag håller Monsters Inc som min Pixar-favoirt också så borde ju detta absolut vara en film för mig :)

    Spännande i 3D också!

  2. Den svenska trailern gav mig ångest. Taskiga röster och dessutom visade den på tok för mycket på tok för länge. Men annars kan det nog bli nåt för biopengarna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>