Trailer till Transformers: Revenge of the fallen

Nu har trailern till den kommande Transformers 2 haft en första visning på biograferna i USA. Den syns framför nyfilmatiseringen Friday the 13th och har så klart filmats med mobilkameror eller dyligt.

Kvalitén (på klippen) är sunkiga och de kommer säkerligen att försvinna illa kvikt från YouTube. Kvalitén på trailern? Ja, jag lämnar det till alla som vill kommentera.

5 reaktion på “Trailer till Transformers: Revenge of the fallen

  1. Gäääsp… Aja, man kanske blir mer exalterad när man får se en version som inte skakar och har ljudkvalitet á la mobil. Fläskig action kan man väl alltid vänta sig i alla fall, i brist på kvalitet. Men var inte början på trailern väldigt mycket som ett eko på första filmen?

  2. Såg verkligen inte spännande ut ; / Lär ju se den i alla fall, men känns inte som man har så stora förhoppningar då jag tyckte att 1an inte var något att hänga i granen.

  3. Pingback: Trailer: Transformers: Revenge of the Fallen på Bloggywood

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>