Wachowskis ska INTE göra Superman

Ett litet tag nu så har ett rykte florerat Bröderna Wachowski var påtänkta till att göra en reboot (igen!) av Stålmannen-franchiset. The Movie Blog skriver bland annat de valde att inte skriva om det, mycket p g a att de inte VILLE tro på det. Nu är de dock lättade över att det inte blir av.

Ryktet har skjutits i sank av /Film som säger att de aldrig varit aktuella.

Vilket är synd. Bröderna Wachowski förlitar sig mycket på ”sin stil”, och det är just vad en reboot av Superman behöver.

The Movie Blog skriver att ”Superman is a classic American tale of Truth, Justice and the American way. I don?t want to see this over stylized”. Koskit! Det är precis vad som behövs för en eventuell reboot.

Det var väl just en anonym och tråkig stil som sänkte Bryan Singers version? Vad bättre då än att ta hjärnorna bakom The Matrix och Speed Racer?

Eller vad tycker du?

3 reaktion på “Wachowskis ska INTE göra Superman

  1. Varför bry sig om Superman över huvud taget? Tråkigaste superhjälten man kan få tag på.
    – Hej, jag kan allt och lite till och hjälper mest människor som är i vardagasnöd. Har en fiende som är lika tråkig som mig själv.

    Låt Paulo Roberto regissera den.

  2. Jag instämmer att Superman Returns var tråkig och lite för putsad. Jag skulle gärna se vad Wachowskis skulle kunna åstadkomma. Tjustningen med Superman till skillnad från många andra superhjältar är att han kan just allt men försöker ändå vara så mänsklig som möjlig.

  3. Neh. Dåligt val tveklöst. Och varför boota Superman Returns. Lärde sig inte folk av Hulken rebooten som ssssssssssss?G. Bryan Singers Superman Returns var jättebra. Sluta gör om allt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>