Hugh Jackman öppnar Oscarsgalan – Vad tyckte du om galan?

Att Hugh Jackman skulle leda Oscarsgalan kom nog för de flesta som en överraskning när det blev känt. Oscarsgalan genom gick också en rad förändringar för att öka tittandet. Nedan ser du öppningsnumret till galan.

Nu såg jag inte galan själv, men har sett ett antal presentationer, tal och andra klipp. Det kändes verkligen mera personligt denna gång än de tidigare långa, stela och ganska trista galorna.

Vad tyckte du om årets Oscarsgala?

10 reaktion på “Hugh Jackman öppnar Oscarsgalan – Vad tyckte du om galan?

 1. Jag tycker det var en av de bästa galorna på länge. Det var ett bra tempo på presentationerna och vinnarna höll bra och enklare tacktal utan att det kändes som det puttades fram i allt för snabb fart.
  Jackman skötte sig ypperligt som presentatör och hans små sång och dansnummer var riktigt bra och roliga.
  Nästa års gala får mer än gärna följa samma koncept.

 2. Jag tyckte också den var bra. Jackman imponerade, han kändes hur stabil som helst. Musikalnumret av Baz Luhrmann var dock fruktansvärt dåligt, så att man mådde lite illa faktiskt. Roligast: Jackmans öppningsmonolog och Stillers Phoenix-imitation.

 3. Håller verkligen med föregående talare. Det kändes som en jordnära gala (i den mån en oscarsgala kan vara det) med gott om tillfällen för högljuda skratt! Hugh Jackman var en av de bästa värdarna på senare tid och de flesta tacktal var ärliga och lagom sentimentala.

 4. Har precis set den inspelad och det var oerhört underhållande! Några träiga presentatörer får man räkna med men Jackman var kanon och generellt mycket hög klass. Mer sån’t i galavärlden.

 5. superfin gala. personligt och framförallt rolig! jackman var duktig, gillade speciellt öppningsnumret. den enda som kändes lite disträ på kvällen var jennifer aniston.

 6. Jag gillade verkligen Oscars-galan, den var oerhört mer personlig och nära, både i salens utforming och inte minst med det nya greppet att låta tidigare pristagare sköta nomineringarna, oerhört effektfullt och värdigt.

  Vad gäller Aniston så fick stackarn dela ut priset till bästa animerade iom att Brad och Angelina var nominerade i nästan varenda kategori. Svårt att vara alltför avslappnad med dom på första parkett, så tyckte hon skötte sig strålande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>