Bloggywood testar Disqus som kommentarsmotor

Hej kära läsare! Bloggywood testar just nu att ha Disqus som kommentarsmotor. Detta gör att vi kan ha trådade kommentarer, kommentarspoäng och mycket mera. Det gör också att du kan använda samma ID (dessutom ditt Facebook-id) när du kommenterar här på Bloggywood och alla andra sajter som använder sig av Disqus.

Alla gamla kommentarer ska dyka upp, det tar dock ett litet tag innan de börjar synas. Vänlig meddela mig om du hittar några fel m m.

12 reaktion på “Bloggywood testar Disqus som kommentarsmotor

  1. De gamla kommentarerna är på g. Den har hittills fått till 4976 kommentarer av runt 8000. Börjar bakifrån och jobbar sig till nutid. :) Antalet kommentarer i sidomenyn är en WP-grej. Vet inte om jag kan gå till den på Disqus med samma sätt. Men det är något jag får undersöka ikväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>