Evilution – när ondskan utvecklas

Evilution

Jag vet ingenting om filmen Evilution. Det enda jag vet är att en av skådisarna heter Marie Antoinette, en av producenterna gjorde Dog Soliders och att titeln och affischen är helt fab, på ett riktigt b-igt plan.

Ta en titt på hela affischen efter hoppet och notera texten ”From the co-producer of Dog Soldiers and the writer of Cementary Gates”. Stackarna på PR-avdelningen fick gräva djupt efter att hitta något! Guld! Denna rulle känns som given tillsammans med goda vänner, lite öl och päronkonjak.

Evilution - affisch

2 reaktion på “Evilution – när ondskan utvecklas

  1. Oj oj oj säger jag bara. Det här ser ju väldigt….lovande ut. Särskilt när man läser plot synopsis på imdb. Men det är klart, Dog Soldiers är ju en riktig guldrulle och om någon har haft ett finger med där så kan det ju smitta av sig.

  2. ”päronkonjak” du gillar att plyscha loss X)

    (hittade din blogg NYSS, den första bloggen jag kommer läsa. guld värd.)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>