Trailer till Thirst

?r du som jag och är helsåld på allt Park Chan-Wook häver ur sig?
Gött. Då ska du ta dig en titt på trailern och postern för hans senaste rulle, Thirst.
Och häv ur dig en kommentar efteråt, pretty please.

Plotten:

Sang-hyun is a priest who volunteers his time conducting his ministry to patients in a small town hospital. Although well respected for his strong faith and dedicated service to those around him, he suffers from overwhelming feelings of doubt and despair about living in a world thatseems to be drowning in suffering and death. With the hope of saving even one life, he volunteers to participate in an experiment to find avaccine for a deadly virus and heads to Africa. But the experiment fails, and Sang-hyun is infected with the fatal disease. Surprisingly,however, he recovers completely. News of his miraculous recovery spreads quickly, and devoted parishioners, thinking that he has the gift of healing, flock to his services. Suddenly, Sang-hyun relapses. He coughs up blood and dies, only to open his eyes the next day in dire need of shelter from the scorching sunlight????


thirst_poster-1

9 reaktion på “Trailer till Thirst

  1. ?h, ja! Om denna film blir lika vacker och gripande som många av hans andra filmer kommer den att rädda mitt än så länge dystra filmår.

  2. Plox, jag är en tvättäkta pessimist när det kommer till filmår. Sen har väl några titlar jag verkligen hoppats på i år enligt mig floppat. Men ok det gäller att tänka positivt nu, som du sa har filmåret nästan precis börjat. (:

  3. Har Chan-wook Park gjort annat än mästerverk? Denna ser också mycket lovande ut. Ni har väl inte missat hans senaste film ”I'm a Cyborg, But That's OK”, helt fucking underbar.

  4. Tyckte också väldigt mycket om ”I'm a Cyborg, But That's OK”, men ibland blev den kanske lite för strange. Personligen är jag mer svagare för hämndtrilogin. Förresten så är affischen till Thirst riktigt skön. Den får mig verkligen att längta.

  5. En vampyrfilm är ju alltid kul (nästan iaf) men jag såg inget i den där trailern som får mig att gå upp i brygga. Men å andra sidan har jag alltid ställt mig en smula frågande till vurmen för asiatisk film.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>