Ny trailer till X-Men Origins: Wolverine

Wolverine

Apple kan du nu hitta en ny trailer till X-Men Origins: Wolverine. Fartfylld och en pampig kör (kören var lite OTT måste jag säga). Trailern börjar intressant, med Wolverine och Sabretooth och hur de rekryteras.

Den potentiella risken i filmen är de övriga mutanterna. Att ramla i samma fälla som X-Men 3, med platta och trista karaktärer och ganska oengagerande actionscener, är att urvattna det annars intressanta kring Wolverine och Sabretooths relation och Wolverines vändning mot dem som ”skapade honom”.

Wolverine har svensk biopremiär den 1 maj. Under tiden, ta en titt på nya trailern här (markerat som Film Clip).

Hur går dina tankar för denna fjärde film i X-Men-serien?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>