Trailer: Transformers: Revenge of the Fallen

optimus_prime
Nu har Paramount Pictures lagt upp en trailer för nästa Transformers film, Transformers: Revenge of the Fallen, på Yahoo. Det har ju edan rapporterats om tidigare trailers. Vilka kanske har mera varit av Teaser formen. Jag gillade den första filmen. Jag har dock inte sett den igen sedan jag såg den på bio. Så jag vet inte om den håller en andra sittning.
Denna känns som en riktig Michael Bay uppföljare. Allt är gånger två. Scenerna är större, spänningen är större, actionen är fetare och som Bay själv säger mera Booom!

Jag gillar den ändå, även om jag låter skeptisk. Blir nog allt till att ta sig och avnjuta filmen med popcorn och dricka. Ta er en titt efter hoppet och säg gärna vad ni tycker.


Den 24 Juni går filmen upp på bio i Sverige enligt IMDB.
För er som vill se trailern i HD finns den på Yahoo.
Via SlashFilm.

5 reaktion på “Trailer: Transformers: Revenge of the Fallen

 1. Jag är själv väldigt hoppfull inför den här filmen. Jag tyckte mycket om den första och då är jag ingen fantast över comic books som görs om till film. Kan bara Bay leverera den där sköna känslan som fanns i den första filmen så kommer nog även denna gå i hamn hos mig.

 2. Bara det inte blir lika mycket enmansshow med Shia Leböff som det var i ettan tror jag att den kan bli bra. Mer karaktärsutveckling hos robotarna skulle vara bra istället.

 3. Hmm, bra första film, nja jag kan inte hålla med. Synd då jag gillade den gamla 80 tals serien som var tecknad. Men det kändes som storyn var snabbt ihopvispad för att visa effekter. De hade egentligen två typiska kvinnobilder att skylta med, modern och den sexiga tjejen, känns lågt och lättsålt. Snark, kan verkligen hålla med om att en utveckling av robot-karaktärerna hade varit bättre. Håller tummarna för uppföljaren men tror tyvärr inte LeBöff har den skickligheten att prestera en tyngre roll än det han visat hittills. Hoppas att de bevisar mig fel.

 4. Jag gillar ettan och den håller definitivt att se om flera gånger, har sett om den ett antal gånger med barnen som också gillar den.

  Visst är kvinnokaraktärerna mer än lite överdrivna, de skulle varit lite tillbakatonade, i varje fall den tekniska kvinnan, sexiga kvinnor det gillar vi ju alla men bimbo-undertonerna som tittar fram då och då kunde man ju varit utan.

  Ser fram emot uppföljaren, jag tror den kommer att vara toppenbra men det gäller ju att komma ihåg att det är popcornaction det handlar om och inte så speciellt mycket mer än så och en sådan film måste bedömas med det i åtanke.

 5. Wohoo – ser fram emot den!

  26 juni har den premiär enligt SFs sida – så det datumet är nog mer korrekt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>