80-talsnoir i Give ‘em Hell, Malone

Give Em Hell, Malone

80-tal, noir, hårdkokthet och en hel del ost. Det är vad jag tänker när jag ser en Cannes-promo för Russell ”Highlander” Mulcahys Give ‘em Hell, Malone med bland annat Thomas Jane och Ving Rhames.

Mulcahys senaste biofilm var Resident Evil: Exctinction. Eftet det har han gjort en hel del tv-filmer och direkt till dvd (The Scorpion King 2: Rise of the Warrior!) och frågan är om inte Give ‘em Hell, Malone, trots den fantastiska titeln, också blir en direkt till dvd.

Här är Cannes-promo:

4 reaktion på “80-talsnoir i Give ‘em Hell, Malone

  1. Det som slår mig först är Highlanderkopplingen, då Thomas Jane faktiskt är väldigt lik Christopher Lambert.

    Och direkt till DVD eller inte så verkar det här bli en ganska stenhård rulle. Förhoppningsvis blir det en bättre badass-roll för Jane än den mediokra Punisher

  2. Ser lovande ut även om jag har lite svårt för retro-film-noir. Men repliken ”Suck my Sinatra” var guld. =)

    Fast efter ha sett trailern några gånger har jag retat upp mig på en annan sak. Jag känner igen musiken i mitten av trailern (ungefär 55 sek in). Där det är mörka stråkar som avbryts i snabba frekventa blåsintstrument. Från vilken film är det? Någon som vet? Blr tokig när man hänger upp sig på sådan. Och inte är det lätt att googla på saken ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>