Die Hard 3 tolkad från den franska vågen

Dial hard

Jag har bestämt mig. Hädanefter ska jag leva mitt liv som om jag levde i en fransk 60-talsfilm. Ja, förrutom att jag är gift och inte jagar kvinnfolk och jag röker inte. Och att jag bor i Stockholm. Men annars. Annars…

Ta en titt på nedan film. Det är ”Dail Hard” med Inspector Jean Meqlain. Så som Die Hard: With a vengeance borde ha gjorts. Det hela är en kampanj från Stella Artios, mer kan hittas på Smooth Originals.

12:27 – Inspektör Meqlain är en elegant man. Inspektör Meqlain är en kulturell man.

2 reaktion på “Die Hard 3 tolkad från den franska vågen

  1. Helt och hålelt fantastiskt. Jag känner plötsligt ett oförklarligt sug att köpa en back Stella Artois, skippa jobbet idag och sätta mig i valfri Stockholmspark…och då har jag aldrig varit något större Stella-fan tidigare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>