Ny bild från Camerons Avatar!

temp1509”Vajjert, ny bild från Avatar” var min spontana tanke. Jag antar att vi blir fler och fler som börjar peppa inför James Camerons kommande rulle och nu är det inte långt kvar (ja, jag lurar mig själv)!

Apropå pepp så har Avatar tagit sig in på Pepptoppen på MovieZine. Ta en titt längst ned i högerspalten. Nu fightas den med tonårstjejernas nästa dreggelfilm Twilight del 2.

Men tillbaka till bilden! Anledningen till att jag kom in på sidospår är väl helt enkelt för att bilden var ganska intetsägande. Det du ser är ena benet och skrevet på den ”supersuit” som soldaterna ikläder sig när de beger sig till planeten Pandora för att fightas mot Na’vi. Klicka på bilden för större storlek.

Hur svårt ska det vara att läcka lite högupplösta bilder? Snälla rara med lite socker ovanpå ge oss något bara…

Avatar har premiär i december och det tidigare ryktet att en trailer skulle synas framför Transformers är skjutet i sank. Tack för det.

2 reaktion på “Ny bild från Camerons Avatar!

  1. Pingback: Comic Con: 25 minuter av “Avatar” visas och 21 augusti är “Avatar”-dagen - Bloggywood

  2. Pingback: Poster till Avatar - Bloggywood

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>