10 robotar du inte vill mucka gräl med!

RoboCop

Vi går in i tider med både Terminator Salvation och Transformers 2 på vita duken. Vilket får oss att ställa frågan: Vilken robot vill du inte möta i en mörk gränd?

Tio robotar och minst tio (vi kan nog räkna upp många flera) olika sätt för dem att ta kål på dig. Låter obehagligt? Ja, det är det nog. Två stycken robotfilmer har premiär på biograferna denna sommar och det får oss att utsökt tänka på:Vilken robot är egentligen mest ”badass”?

LB, som vi alla känner från Bloggywood, har gjort en topp 10-lista på MovieZine kring vilka robotar du helst inte vill möta i en mörk gränd. Se hela listan på MovieZine.

37E9D275-5ED5-4036-B5BD-8B04C7E552FB.jpg

10. C-3PO. En större gnällspik och omedvetet räddhågsen bråkmakare får man leta efter. Har en osund förmåga att lyckas försätta alla sina vänner I prekära situationer. Har en snyggt Metropolis-doftande outfit och är bra att ha när man är ute och reser eftersom han är flytande ?i över sex miljoner former av kommunikation??. ?r dock alldeles för förtjust I att beräkna oddsen för att man ska gå en för tidig död till mötes. En regelrätt party pooper.

80FA6741-A10B-4095-BEBA-01A4F03956C6.jpg

9. Ash. Ash är vetenskapsofficer på det interstellära fraktfartyget Nostromo. När han inte springer ärenden åt Weyland-Yutaniföretaget och låter sina medarbetare utforska ogästvänliga planeter, ta ombord främmande och farliga livsformer som har ihjäl hela besättningen så har han fäbless för att undanhålla information. Konfrontation, trubbiga föremål och eldkastare är rätt medicin.

Läs vidare på MovieZine!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>