Peter Jackson stödjer District 9 på Comic Con

Tro det eller ej men Peter Jackson har aldrig besökt en Comic-Con tidigare. Den årliga mässan i San Diego börjar bli ett givet val för att visa material från kommande filmer, allt för hypens (och nördarnas så klart) skull.

Nu ska han dock bege sig till San Diego Comic-Con. Men det blir inte i egenskap som producent åt en viss kommande film om en liten hob med håriga fötter, utan som stöd för Neill Blomkamp och hans kommande ”District 9” som PJ varit med och producerat.

I’m thrilled that I finally have the opportunity to visit San Diego for Comic-Con. I am especially excited that I am attending to support District 9. Neill is a tremendously talented young director and he’s made an extraordinary film, so it was important to me to come to San Diego to spread the word.

District9.jpgUndrar du över vad ”District 9″ är för en film så ta en titt på trailern ovan. Den utspelar sig i ett framtida Sydafrika där utomjordingar är de nya medborgarna, men de har blivit offer för segregering.

Den ser onekligen intressant ut och reklamkampanjen för filmen har börjat rulla ut i USA. Här bredvid ser du hur den ser ut på busshållplatserna.

PJ och Neill Blomkamp har figurerat i nyheterna tidigare. Jackson satte honom som regissör för ett annat projekt som han skulle producera, filmen baserat på tv-spelet Halo. Ett filmprojekt som nu ligger på sparlåga efter att finansieringen fallit bort.

Neill Blomkamp, en ny regissörstjärna?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>