Trailer till Martin Scorseses ”Shutter Island”

Nu har det äntligen kommit en trailer till Martin Scorseses ”Shutter Island”, filmatiseringen av Dennis Lehanes fantastiska roman med samma namn. Ta en titt ovan eller hos Apple.

Shutter Island. En ö med ett hårdbevakat sjukhus för mentalsjuka brottslingar. Nu har en av dem lyckats fly därifrån och kriminalaren Teddy Daniels kallas dit för att ta hand om fallet. Men vad är det egentligen som pågår bakom sjukhusets murar? Hur kan någon överhuvudtaget avvika från denna strängt isolerade ö? Och vem är den patient 67 som rymlingen nämnt i ett kodat, kvarlämnat meddelande?

I mina ögon ser det fantastiskt ut och väl värt väntan. Ser gärna att Scorsese gör mera film i skräck/thriller-andan, a la ”Cape Fear”. Jag kan faktiskt inte vara mera peppad.

Vad tycker du?

6 reaktion på “Trailer till Martin Scorseses ”Shutter Island”

  1. Hjälp, jag funderar mycket över denna. Älskade, älskade boken och ville genast att den skulle bli film. Känns som att Scorsese kan förvalta historien bra och casten känns MYCKET lovande!

  2. Jösses, det ser riktigt bra ut. Snyggt foto, atmosfäriskt. Jag gillade boken ända tills slutet… tror faktiskt filmen kan bli bättre. Ingen direkt ”Scorsese-känsla”, men jag håller med: han är som bäst när han gör genrefilm, och Cape Fear är en av mina absoluta favoritfilmer. Så vi säger väl PEPP!! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>