Bilder från Zombieland

Zombieland

Skräckzombiekomedin Zombieland har fått sig ett par officiella bilder. I en en snarframtid, där zombies finns i överflöd, har två killar, Columbus (Jesse Eisenberg) och Tallahassee (Woody Harrelson), hittat ett sätt att överleva. De stöter ihop med två tjejer, Wichita (Emma Stone) och Little Rock (Abigail Breslin), som också hittat sitt unika sätt att överleva i en zombievärld.

Zombies gillar vi. Shaun of the Dead gillar vi. Så måla mig intresserad av en ny zombiekomedi, som även ryktas ha Bill Murray i en zombieroll. Allt som allt låter det som ett lyckat recept, kolla speciellt in bilden med Woody, ett slagträ och en zombie.

Bilderna hittar du efter hoppet.

ZOMBIELAND

ZOMBIELAND

ZOMBIELAND

2 reaktion på “Bilder från Zombieland

  1. Pingback: Zombieland « Lattjolajbanlådan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>