Trailertips: Thirst

Ta en titt på trailern till Chan-wook Parks ”Thirst” om en vampyrprästen som blir kär i sin väns fru. Rafflande.

”Thirst” visades under Cannesfestivalen, vann jurypriset och fick Hollywoodproducenternas intresse. Enligt Variety ska en amerikansk remake vara på planeringstadiet. Det är inte första gången en film från Chan-wook Park får remakerykten. DreamWorks har planer på remakes på ”Old Boy” och ”Sympathy for Lady Vengeance”.

En reaktion på “Trailertips: Thirst

  1. Hoppas Chan-wook Park kan ”ingjuta nytt blod” i vampyrgenren. Skämt åsido så är det roligt att många seriösa regissörer intresserar sig för skräck igen efter att tortyrporr som dominerat skräckgenren mainstream. Vampyrgenren är dessutom väldigt inne just nu men att värdelösa Twilight gör succe är ta mig fan en gåta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>