Ett nytt kapitel för Master and Commander?

Master_and_Commander.jpg

Jag vet inte exakt vart Du står, men personligen ser jag gärna en ny resa med Kapten Jack Aubrey istället för en fjärde resa med Kapten Jack Sparrow. Det är möjligt att det finns en liten chans för en nytt äventyr för Jack Aubrey och hans följeslagare skeppsläkaren Stephan Maturin.

I en intervju med USA Today så säger Russell Crowe att det förs tidiga diskussioner kring en till film i Master and Commander-serien. Ett manus är skrivet baserat och precis som ”Master and Commander: The Far Side of the World” så kommer nästa film att baseras på flera historier från Patrick O’Brians 20 böcker långa serie.

Mera finns att läsa på Cinematical, och jag håller tummarna tills de vitnar.

Vad säger du? Kapten Jack Aubrey eller Kapten Jack Sparrow?

3 reaktion på “Ett nytt kapitel för Master and Commander?

  1. Yes, håller med!!
    Tyvärr så måste jag säga att Hollywood förstör böckerna. I första filmen jagar han en fransos, i boken jagar han amerikanska kapare som som attackerar engelska valfångare i stilla havet. Det är därför som de i filmen kamouflerar båten till ett valfångstfartyg för att locka fienden så de skall attackera Surprice.

    Men vad skulle man iofs vänta sig av USA. De kan ju aldrig vara den onde personifierad, och målar sig alltid som den gode mannen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>