Första bilden på Jackie Earle Haley som Freddy

Freddy Kreuger

Det har gått 25 år sedan Wes Cravens knivförsedda mördare invarderade Johnny Depps (och söker många av oss) mardrömmar i ”Nightmare on Elm Street”. Nu är det dags för en remake och alla vår Rorschach (eller Ronnie för oss som diggade honom mer i ”Little Children”) Jackie Earle Haley drar på sig handskarna med de vassa tillbehören och slokhatten.

Ovan bild hade premiär på nätet nyligen. Nedan ser du även en affisch till den kommande filmen.

Poster till Nightmare on Elm Street

En reaktion på “Första bilden på Jackie Earle Haley som Freddy

  1. Känns lite sådär faktiskt att dom har gjort en till, med en annan skådis som Freddy dessutom! Robert Englund är ju endå som gjord för rollen och det känns bara dumt att byta ut honom.. nu är ju han en ”gammal farbror” ;) och kanske inte orkar leka mördare längre, men jag tycker då att dom ska låta Freddy krueger få vara det härliga det var och gå vidare. Fan vad djupt detta blev, haha! men kan heller inte lova att jag inte kommer att se den. Freddy krueger är ändå den bästa serimördaren på film! :) så det så :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>