Klipp: G I Joe: Rise of Cobra

Vad säger ni, ska vi köra en lite omröstning/diskussion bland kommentarerna? Välj bland följande och argumentera

Baserat på ovan klipp så blir ”GI Joe: Rise of Cobra”:

 • Helt fantastisk!
 • Ostig men underhållande
 • Helt okej
 • Ostig, men på ett dåligt sätt
 • Katastrof

14 reaktion på “Klipp: G I Joe: Rise of Cobra

 1. Ost, men på ett dåligt och stinkande sätt. Visst, actionscenen är kanske hyggligt regisserad, men det ser för täskigt ut.

  • George: Jag är inne på samma tåg som du. Jag diggar det här logiska fullträffarna som att ”Snake Eyes” ser (med tanke på farten bilen färdas i) tåget ett par hundra meter innan det sker. Speciellt som de åker på en gata med hus på vardera sida.

   Den andra logiska fullträffen är från de efterföljande snubbarna (jag orkar inte ens identifiera dem, en av dem är Wayans Bros. i a f). Wayan väljer att hoppa igenom tåget medan den andra enkelt hoppar över (och totalt misslyckas med sin landning).

   Krydda det med Wayans FANTASTISKA ansiktsskådespel i slutet. OST!

 2. Jag tänker faktiskt köra med ett ”Helt okej” här. Som gammalt Action Force-fan hade jag hoppats på mer, fast kan nöja mig med lite tramsig underhållning om så ska vara. Synd med logiska kullerbyttor, fast det kan jag hantera om det inte är för mycket värre. Det jag tyckte allra sämst om med klippet var dom efterföljande snubbarna, deras dräkter känns oerhört onödiga och verkligen enbart uppfunna för att få till lite mer specialeffektsaction, å andra sidan gillade jag att karaktärerna inte har total kontroll utan faktiskt snubblar och landar illa.

  Det är inte så att jag tänker förvänta mig för mycket, det här är trots allt från mannen som förstörde mitt liv – och det lilla jag hade kvar av mentalt välmående – med Van Helsing, fast för att se det från den ljusa sidan så är det åtminstone tekniskt omöjligt för Sommers att göra en sämre film. Det finns inte ens på skalan.

 3. Typisk, trött-en-fredag-hyr-en-hjärndöd-rulle-film. Synd att inte Van Damme är med i den bara. Då hade det varit en pang-trött-en….osv-rulle. Men jag nöjer mig nog med Helt okej. Dock inte sagt att det blir en trea i betyg, ser ut som en 2:a.

 4. Fredrik: Om man tittar på Sommers resumé är ju Van Hellsing den klart bästa av hans filmer. Personligen tycker jag den är en riktigt kul rulle. Säkert sett den 4 ggr.

 5. Oj! Glömde motivering.
  Enligt mig så har bla Transformers filmerna höjt ribban soppas högt när det kommer till filmer som ska klara sig på astuffa effekter och one-liners. Effekterna här såg ju inte ens bra ut. Och Stephen Sommers har totalt tappat det på senare tiden.

 6. Niklas: Så pass….sorry. Håller nog inte med om Transformers riktigt. Den var grymt bra genomförd med sina effekter och så, javisst. Men lite enformig tycker jag och ännu värre logiska vurpor. I G I Joe verkar det ju i alla fall finnas rätt många karaktärer att hålla reda på vilket brukar ge visst intresse till en film. Lite bättre skådisar med också, så än finns det hopp.

 7. En blandning mellan ”•Ostig men underhållande” och ”Helt okej”. Jag tycker den verkar ha lite glimten i ögat och inte försöker mer än den klarar av (till skillnad från Transformers filmerna). Plus det är ju Stephen Sommers, till skillnad från Micheal Bay kan han faktiskt regisera en film. Muminen och Deep Rising är ju helt fantastiska äventyrs-filmer.=)

 8. katastrofalt fantastiskt!

  back in the day var jag inne på action force grejjen: men det man sett av filmen och rollistan, bäddar för en redig b-rulle. DOCK kommer jag se den och förmodligen tycka den är mkt underhållande.

  ang. snake eyes i detta klipp: förmodligen känner han vibrationerna av tåget lr liknande… de där ninjorna har ju lite spider-sense. :) bara att acceptera och njuta!

  hyffsad filmsommar vi har. ser mkt fram emot year one. jack black o mikael cera; vilken fantastisk combo!
  http://www.clarkandmichael.com/index.php

 9. Jag gillar det!!! jag älskar filmer där man bara kan glida ner och se en roligt och häftig actionfilm!
  Det ska inte vara massor med tänka och ”varför gjorde han så här när han kunde gjort så här istället”! eller hur kunde han göra så där? overkligt!!
  Nej det här är precis min typ av film.

 10. Hade kunnat bli en klockren actionrulle ifall de fått lite mer tyngd i karaktärernas rörelser… 3D-animatörerna borde kölhalas och få sig en lektion i fysik. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>