Teaser till ”Alice in Wonderland”

Senare idag ska teasertrailern till Tim Burtons ”Alice in Wonderland” ha officiell premiär, men redan in natt läckte trailern ut på sina ställen.

Ta en titt och tyck till om denna ”uppföljare”. 17-åriga Alice är med på ett viktorianskt party där hon inser att hon är på väg att bli bortgift till någon av de hundratals struntförnäma societetsmänniskorna. Hon springer iväg i rena förskräckelsen och följer efter en vit kanin in i ett hål och hamnar slutligen i Underlandet, en plats hon besökte tio år tidigare, men som hon har glömt.

I trailern glimtar vi Alice så klart (Mia Wasikowska), Anne Hathaway som The White Queen, Johnny Depp som the Mad Hatter, katten (med röst av Stephen Fry), kanien (med röst av Michael Sheen) och Helena Bonham Carter som The Red Queen.

4 reaktion på “Teaser till ”Alice in Wonderland”

  1. Nej. Det är Tim Burton som gör Tim Burton och Johnny Depp som gör Johnny Depp. I Tim Burtons fall betyder det snyggt, förbannat snygg, yta utan innehåll och i Depps fall betyder det samma karaktär som i piratfilmerna, som i chokladfabriken, och som i barberarfilmen. Jag älskar fortfarande Johnny i de flesta andra fall men tillsammans med Timmy blir det, åtminstone på senare tid, bara samma sak igen och igen. Tråkigt. Nej, jag skulle vilja älska den här filmen, det är precis min typ av gränd, och itället blir jag bara trött.

  2. Kan till viss del hålla med Fredrik nedan och har viss oro för Depp. Men å andra sidan kan det också bli hur bra som helst. Tror dock inte Johnny kan matcha Martin Shorts prestation som Mad Hatter i TV-versionen (kan det vara från Hallmark?) av Alice som kom för bra många år sedan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>