Vinn Friday The 13th Extended Cut på DVD!

Vilken regissör letar vi efter?

13th_vinster

Vem är regissören? Vinn en DVD-film och cool nyckelring!

Bloggywood är på jakt efter namnet på en regissör. Till din hjälp finns ovan bilder. Tror du dig veta vem vi söker? Då har du chans att vinna Friday The 13th Extended Cut på DVD och en fräck nyckelring! Tio DVD:er och fem nyckelringar har levererats till Bloggywood HQ av självaste Jason och finns som pris.

Så här gör du!
När du vet svaret, mejla daniel@bloggywood.se och motivera hur DU skulle klara dig ur med livet i behåll om du har Jason i hälarna.

Uppdatering: Tävlingen är avslutad!

Om filmen
Producenten Michael Bay och regissören till The Texas Chainsaw Massacre tar dig tillbaka till platsen där mardrömmen började. En grupp tonåringar har slagit läger vid Crystal Lake, långt från närmsta bebyggelse. Men det som började som den bästa helgen någonsin kan snabbt förvandlas till deras sista. En efter en upptäcker de att sjön har ett mörkt och blodigt förflutet … och att hämnden väntar!

Friday the 13th Extended Cut har premiär på DVD den 22:a juli.

TM, ® & Copyright © 2009 by Paramount Pictures. All Rights Reserved.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>