Comic Con: 25 minuter av ”Avatar” visas och 21 augusti är ”Avatar”-dagen

avatar.jpg

De lyckliga jävlarna som är på Comic Con har fått tillfället att se 25 minuter av James Camerons ”Avatar”. Här gnällde vi tidigare om att Cameron är snål och så får vi höra detta? SlashFilm har skrivit ihop en redogörelse över vad de fick se. Ta en titt längst ned för Twitter-reaktioner.

Men Cameron är inte bara generös mot Comic Con-ackrediterad media. Nej, han är även generös mot resten av världen.

I slutet av den panelen där Cameron satt och pratade ”Avatar” så släppte han bomben om att 15 minuter av ”Avatar” kommer att visas runt om i världen, gratis, den 21 augusti.

We’re going to do something unprecedented. It’s a social marketing experiment. We’re going to take over as many IMAX 3D theaters and other select 3D theaters worldwide on August 21 and we’re going to let an international global audience come see 15 minutes of Avatar for free. It’s going to be Avatar day.

Wow. Vem pratar man med för att få den 21:a till en röd dag? För detta måste ju firas!

Ännu finns inga närmare detaljer om detta även gäller för oss i lilla Sverige. Bloggywood återkommer i detta ärende!

Här är Avatar-panelen från Comic Con:

Twitter-reaktioner kring Avatar-materialet:

Twitter _ FirstShowing.net_ Wow just saw 25 minutes of ....jpg

Twitter _ FirstShowing.net_ Young kid at the mic just ....jpg

Twitter _ Dave3_ The Avatar footage complet ....jpg

Twitter _ Dave3_ Cameron _...[Peter Jackson ....jpg

Twitter _ Cassie Fuertez_ Saw 25 minutes of James Ca ....jpg

Pressrelease:
On August 21, the world will get its first look at director James Cameron’s motion picture epic AVATAR, when Twentieth Century Fox and Cameron debut the film’s trailer everywhere – while select cinemas and IMAX® theaters will screen extended footage prepared by the renowned filmmaker for this global “Avatar Day” event.

The worldwide trailer launch will be presented in all formats, including IMAX® 3-D, IMAX® 2-D, digital 3-D, digital 2-D, and 35mm 2-D. The trailer will also be available online.

The extended look at AVATAR will unspool only on August 21 – and only in 3-D – in select theaters and IMAX®. Details on locations and reserving tickets for this extraordinary and unprecedented experience will be announced soon.

In addition on the 21st, Ubisoft® will unveil the trailer for their videogame James Cameron’s Avatar: The Game, and Mattel will reveal the action figures for the film’s Avatar and alien Na’vi characters.

AVATAR takes us to a spectacular new world beyond our imagination, where a reluctant hero embarks on a journey of redemption, discovery and unexpected love, as he leads a heroic battle to save a civilization. The film was first conceived by Cameron 14 years ago, when the means to realize his vision did not yet exist. Now, after four years of actual production work, AVATAR delivers a fully immersive cinematic experience of a new kind, where the revolutionary technology invented to make the film, disappears into the emotion of the characters and the sweep of the story.

AVATAR opens in theaters everywhere December 18, 2009.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>