Comic Con: Beskrivning av ”Iron Man 2″ scener

Iron Man

”Iron Man” blev en av snackisarna för två år sedan på Comic Con då de visade den första teasern. Mycket av förhandsnacket i år är vad Comic Con-besökerna kommer att få se från ”Iron Man 2″ under årets mässa. /Film har sett materialet och går igenom vad det innehöll och hur det utspelade sig.

Rhodey in a air plane hanger. Justin Hammer walks over and asks what this is about and Rhodey says it’s classified. Hammer looks down at a suit, which appears to be Stark’s old Mark II armor. “Is that what I think it is?” “What can you do for us?” Hammer shows Rhodey a bunch of different weaponry. Rhodey tells Hammer “I think i’ll take it.” “Which one?” “All of it.” Cut to: A shot of War Machine blasting off his guns.

VIll du veta vad mera scenerna innehöll? Läs vidare hos /Film

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>