James Cameron ställer allt till rätta

jimpa_cameron.jpgIgår skrev vi några korta ord om att Tom Arnold sade att ”True Lies 2″ är på gång och att inspelningen skulle starta om 14 månader.

Harry Knowles på AICN tog tillfället i akt och mejlade till James Cameron för att kolla läget på detta (att inte vi tänkte på detta!).

Så här svarade James ”Jim” Cameron:

Harry,
Again, as always, thanks for checking the facts. I think Tom was joking. There are no plans for a True Lies 2. I don’t know about the creative direction thing… I’m always down for a good action/comedy ( actually we always classified the film as a ”domestic epic”). But since September 11, I’ve never felt comfortable generating laughs with nuke-toting Islamic fundamentalist terrorists. True Lies, even though it has a cautionary thread underneath the pratfalls, is in a strange way a product of a more innocent time.
But if we ever do another True Lies, I wouldn’t dream of doing it without Tom. He’s a good friend and a very funny guy.

Jim out

Tom Arnold, ett komiskt geni. Cameron verkar dock inte stänga några dörrar, och kan de hitta en intressant historia så är nog en ”True Lies 2″ inte helt omöjlig.

5 reaktion på “James Cameron ställer allt till rätta

  1. Jag gillade aldrig True Lies men efter att ha spenderat en trilogi av dagar förra veckan med Cameron-filmer – T1, Abyss, A2 – finner jag mig underligt sugen på att ge den en ny chans. Har väl inte sett den sen 94. Det är ett tag.

  2. Jag gillar verkligen True Lies, väldigt rolig och sådär härligt oseriös.
    Scenen när Tom Arnold gömmer sig bakom en stång för att ta skydd från automatvapeneld är så härlig på något sätt…

  3. Nu har jag sett om klart. Gillade den bättre nu än -94 men det är väl ganska marginellt. Emellanåt underhållande, det finns defintivt bra beståndsdelar, däremot är Arnie helt fel för rollen och det drar ner väldigt mycket.

  4. True Lies var och är en actionfilm i tungviktsklassen. Den är så fantastiskt over the top att man nästan glömmer borta alla udda och märkliga scener som exempelvis Jamie Lee Curtis strippshow, tangodansen och Bill Paxtons svårigheter att hålla tätt. Kanske dags för en riktig DVD-utgåva snart av denna film med lite extramaterial som förklarar allt?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>