Titelsekvens till ”Beck – I stormens öga”

Jag vågar säga att detta är den första gången som ett inlägg på Bloggywood avhandlar en Beck-film. Vad det är med svenskar och snutfilmer vet jag inte, någon kanske kan förklara? Jag kan personligen inte uttala mig kring kvalitén på dessa p g a totalt ointresse av genrén.

Det är hursomhelst snart dags för nästa Beck-film att ha premiär på svenska biografer, MovieZine har dessutom en förhandsvisning för filmen nästa vecka, och nu kan du glo på titelsekvensen för filmen här ovan.

Även om det är något så osexigt som en ”ny del i en oändligt pågående svensk snut-serie” så är titelsekvensen het i mina ögon. Me Like.

Vad tycker du?

En reaktion på “Titelsekvens till ”Beck – I stormens öga”

  1. Så det var hit dom extra stålarna gick?

    Ja, titelsekvensen var snygg, fast textstorleken kändes alldeles för liten. Kanske funkar fint på biograf fast för hemmavideo vill jag nog ha mer.

    Eller, hemma vill jag inte ha habersk beck alls, men ändå.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>