Filmbolag i dragkamp om Kick-Ass

kick-ass.jpg

Under Comic Con kunde vi rapportera att det material som visades rev ned stående ovationer och hurrarop. Det visar sig ge intresse bland filmbolagen…

Inget bolag ville ta risken att finansiera ”Kick-Ass” innan inspelningen startade vilket gjorde att Matthew Vaughn fick leta pengar och finansiera den själv. De bolag han pratade med var osäkra på det grova språket och våldet. Något som Vaughn inte ville kompromissa med och som nu verkar betala för sig.

Efter ”Kick-Ass” lilla Comic Con-turné så är tre studios intresserade av att köpa filmen från Vaughn. Lionsgate, Paramount och Universal är de tre som uppvaktar Matthew Vaughn och detta betyder goda nyheter för oss. Det är inget snack om att denna film kommer upp på biograferna.

Tar man ett titt på materialet från Comic-Con, se YouTube-klippet i slutet av detta inlägg, så kan man konstatera att Kick-Ass verkligen sparkar rumpa. Och ja, kvalitén är inte den bästa. Men det går att peppa ändå!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>